Символічне свято в Кам’янському

Надіслав: slavkin1 , дата: вт, 05/16/2023 - 10:12
Білоусов

Сьогодні у Кам’янському відбулась подія, яка вже стала традиційною і залишається дуже приємною, а у воєнний час – навіть символічною.
Мова йде про традицію привітання жінок, які народили у День матері. Цього року у пологовому будинку міської лікарні № 9 героїнею стала Анастасія Ніколаєнко – 14 травня вона народила дівчинку вагою понад 4 кілограми.
Сьогодні привітати її приїхали мер Кам’янського Андрій Білоусов, секретар міської ради Наталія Ктитарова та керівник Департаменту охорони здоров’я Віталій Мандзюк. Мер вручив Анастасії величезний букет квітів та цінний подарунок.
-    Я щиро вітаю Анастасію з народженням дитини у святковий день і бажаю, щоб дівчинка росла здоровою і щасливою, головне – щоб її дитинство було мирним! І перемоги Україні! – зазначив Білоусов.
Анастасія подякувала меру за увагу та подарунки. Жінка розповіла, що дівчинку назвуть Іванною та підкреслила, що нинішня війна не завадила її бажанню народити дитину. Адже Анастасія впевнена, що Україна обов’язково переможе і що на нашу землю прийде такий довгоочікуваний мир. І у Іванни буде по-справжньому щасливе дитинство у вільній і незалежній країні.