Скандальні брати залишать Дніпропетровщину?

Надіслав: slavkin1 , дата: ср, 12/27/2023 - 08:12
Дубінські

Дуже цікаву новину повідомив журналіст та політолог з Дніпра Іван Красіков.
«Брати Дубінські фінансуватимуть ФК "Буковина". За даними джерел, вони поступово перебираються у Чернівці», - написав Красіков у своєму фейсбуці.
Нагадаємо, що Дубінських підозрюють у причетності до скандалу з мільярдними підрядами начебто на ремонт доріг у Дніпропетровській області за часів губернаторства Валентина Резніченка, їх також за підозрою у шахрайстві розшукують правоохоронці США. Є і інші питання щодо законності бізнесу Володимира та Леоніда Дубінських. У Кам’янському брати очолювали опозицію проти мера Андрія Білоусова, намагаючись повернути свій вплив на фінансові потоки у місті. Володіють гіпермаркетами «ДМарт» у Дніпрі та Кам’янському, фінансують баскетбольну та волейбольну команди «Прометей».
У 2020 році Дубінські очолювали кам’янську місцеву органзацію політичної партії Корбана-Філатова «Пропозиція», але, незважаючи на шалені кошти, вкладені у передвиборчу агітацію, програли місцеві вибори-2020, їхні представники так і не потрапили до міської ради.  
Зараз Чернівці вважаються одним з найбезпечніших міст України, у Чернівецьку область майже не долітають російські ракети на дрони. ФК «Буковина» - команда з багатою історією ще з часів СРСР, була лідером другої ліги в Україні на початку 1980-х років.

Офіційного підтвердження виїзду братів з Дніпропетровщини поки що немає.