У Дніпрі, майже як в Одесі - фото

Надіслав: slavkin1 , дата: вт, 08/01/2023 - 19:03
воєнком

В Україні ще обговорюють скандал з одеським воєнкомом, який казково збагатився під час війни, при цьому все його майно було оформлене на родичів.
Лише після особистого втручання президента Володимира Зеленського воєнкома було усунуто з посади, а днями його затримали у Києві. Також з ініціативи Зеленського в Україні розпочалася тотальна перевірка працівників військкоматів. І один з результатів перевірки вже став відомим у Дніпрі, пише видання https://mil.co.ua/.
Воєнком Дніпропетровської області за півтора року купив кілька авто, дві квартири та інше майно загальною вартістю $350 тис.

военком
Поліція і прокуратура провели обшуки за місцем його роботи та шістьма адресами проживання, в тому числі у близьких військовослужбовця.

авто
Правоохоронні органи встановили, що начальник Дніпропетровського обласного ТЦК і СП під час воєнного стану оформив на батька кілька автомобілів та дві квартири у місті Дніпро.

хатинка
Крім того, він зареєстрував на ще одного члена родини підприємство, яке придбало нежитлове приміщення загальною площею близько 500 кв. м.

хатка
“Вартість майна значно перевищує його законні доходи”, – підсумували у поліції.
Наразі вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру та обрання запобіжного заходу.