У Кам’янському посилять боротьбу з корупцією

Надіслав: ilona , дата: вт, 03/28/2023 - 11:33
к

Міський голова Андрій Білоусов підписав розпорядження про посилення роботи щодо запобігання та протидії корупційним та пов’язаних з корупцією правопорушенням в Кам’янській міській територіальній громаді.

Так, відділу запобігання корупції та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, керівникам виконавчих органів, комунальних підприємств, закладів та установ, засновником яких є Кам’янська міська рада, необхідно усунути недоліки в дотриманні антикорупційного законодавства, продовжувати дотримуватись антикорупційних законів та не допускати виникнення конфліктних інтересів. Також систематично проводити серед працівників роз’яснювальну роботу аби вони не спокусилися на хабарі та подарунки, та регулярно брати участь у лекціях і семінарах, програма яких включає ключові положення антикорупційного законодавства.

 З усіма положеннями розпорядження посадові особи ознайомляться під особистий підпис та будуть попереджені про неухильне дотримання вимог антикорупційного законодавства.

Контроль за виконанням розпорядження покладений на секретаря міськради Наталю Ктітарову та усіх заступників міського голови.