У Кам’янському прикрашали університет (відео)

Надіслав: ilona , дата: вт, 09/19/2023 - 18:10
універ

19 вересня на території Дніпровського державного технічного університету сталася символічна подія: міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, ректор ДДТУ Віталій Гуляєв та голова молодіжного студентського парламенту Ілля Безцінний посадили три сакури та заклали квітник перед головним корпусом навчального закладу.

За словами ректора Віталія Гуляєва, співпраця університету з Кам’янською міською радою та особисто міським головою вже є традиційною. Як голова Наглядової ради ДДТУ мер міста докладає значних зусиль для розвитку університету та покращення його матеріально-технічної бази. Зокрема, завдяки активній підтримці Андрія Білоусова відкрито нові престижні спеціальності «Агроінженерія» та «Фізична культура та спорт», які мають значний попит серед абітурієнтів.

Зі свого боку мер Кам’янського підкреслив, що для міської влади опіка молоддю міста та її освітою – в числі пріоритетних завдань.

Дерева і квіти – подарунок міста університету. Вже навесні кожен зможе помилуватися цвітінням японської сакури в українському Кам’янському.

Також в подарунок від ГО «Бджола» університет отримав необхідний спортивний інвентар: волейбольні і тенісні м’ячі, гантелі, ракетки, фітнес-килимки та багато іншого.

Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.