Кам’янські спортсмени вирушають на чемпіонат України зі стрибків на акробатичній доріжці

Надіслав: ilona , дата: пт, 09/08/2023 - 08:23
стрибки

У місті Шостка з 11 по 15 вересня відбудеться Чемпіонат України зі стрибків на акробатичній доріжці. У змаганнях візьмуть участь найсильніші спортсмени в усіх куточків нашої країни, зокрема й вихованці кам’янської ДЮСШ №4, повідомляє kamyanske.com.ua.

Тренер Віктор Хайманов розповів, що наша команда вирушить на цей захід у складі 7 акробатів. Усі вони є призерами та переможцями чемпіонату Дніпропетровської області, який пройшов у Кривому Розі з 23 по 25 серпня.

– Турнір буде складатися з трьох етапів: кваліфікації, 1/16 фіналу та, зрештою, 1/8, де учасники будуть боротися за три призових місця в різних вікових категоріях. Ми налаштовані тільки на перемогу, сподіваємось на позитивні результати та успішні виступи, – сказав В. Хайманов. – Хочеться подякувати міському голові Андрію Білоусову та ГО “Бджола” за підтримку та фінансування витрат пов’язаних з поїздкою, особливо в такі непрості часи.

Сьогодні, 7 вересня, начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк привітав акробатів та побажав їм вдалих стартів на нових змаганнях.

– Віримо, що ви зможете гідно представити наше місто на національному рівні. Нехай цей чемпіонат стане великим кроком на шляху до досягнення ваших спортивних цілей!