"Сенатор" та "Надія-Рапід" виграють в останніх матчах першого етапу чемпіонату Кам'янського з футболу

Надіслав: ilona , дата: пт, 07/12/2024 - 11:33
п

Про це розповіли в федерації футболу міста.

В чемпіонаті міста Кам'янське з футболу між молодіжними командами та аматорськими колективами відбулись два дуже важливих матчі.

"Надія-Рапід" несподівано дала бій більш досвідченому складу "Золотих пісків" і вирвала перемогу з рахунком 2:1. Двома м'ячами у переможців відзначився п'ятнадцятирічний Данило Демченко. "Сенатор" у протистоянні з "Атлетик" після пропущеного м'яча від Руслана Бобець на 3 хвилині матчу, зміг відігратися і вийти у перед ще у першому таймі за рахунок забитих м'ячів Сергія Чуйко та Єгора Кисельова.

У другому таймі ніхто не відзначився. Чергова перемога "Сенатора" 2:1 і на другий етап чемпіонату команда виходить з максимальною кількістю очок.

На другому етапі чотири найсильніші команди Кам'янського зіграють у два кола між собою. У Лігу "А" вийшли з набраними очками між собою "Сенатор", "Атлетик", "Надія-Рапід", "Золоті піски". У "Лізі "Б" зіграють "ПМГУ Каметсталь", "Дніпровські вовки", "Союз-Сталь".

Команда "Металург АФК" не змогла продовжити участь у чемпіонаті після декількох поразок і проблемами зі складом. У чемпіонаті залишився один перенесений матч першого етапу, який відбудеться 19 липня о 18.30 між командами "ПМГУ Каметсталь"- "Дніпровські вовки" на стадіоні "Надія".

Матчі другого етапу почнуться з 22 липня.