У Кам’янському вітали призера всеукраїнських змагань

Надіслав: ilona , дата: пт, 06/23/2023 - 13:59
о

Вихованець ДЮСШ№1 Ігор Гопяк воборов срібну та бронзову нагороди чемпіонату України з веслування академічного, який проходив у Києві з 6 по 8 червня.

Кам’янський спортсмен у змаганнях серед молоді до 23 років у класі човнів 4- посів третє місце, а серед старших став другим у класі човнів 8+.

Ігоря Гопяка та його тренера Дмитра Хоросоженко урочито привітали та вручили нагороди начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк та очільник Дніпропетровської обласної громадської організації “Бджола” Олександр Лукашов.

– Дякуємо, що прославляєте наше місто на всю країну, пишаємося вашими досягненнями, – сказав О.Лукашов. – ГО “Бджола” буде і надалі вас підтримувати, допомагати з організацією поїздок на змагання та вітати з гарними досягненнями. Таку добру традицію ми започаткували в цьому році. А вже в наступному плануємо реалізувати проекти по ремонту спортивних закладів Кам’янського.

Тренер Дмитро Хоросоженко подякував представникам міської влади за підтримку та пообіцяв і надалі радувати гарними результатами.

Його підопічний Ігор займається веслуванням вже 6 років. Розповів, що ці змагання далися непросто, суперники були сильні, а на дворі стояла нестерпна спека.

– У змаганнях U23 у класі човнів 4- та 8+ нам вдалося вибороти призові місця, а от у змаганнях старших спортсменів нам не пощастило, у класі 4- не попали в фінал, зате у “вісімці” стали третіми, – розповів Ігор.

Хлопець і надалі планує пов‘язати своє життя зі спортом, та поступили в фаховий коледж спорту у Дніпрі.

Зображення видалено. Зображення видалено.