Веслярі Кам’янського стали чемпіонами області

Надіслав: ilona , дата: пн, 06/19/2023 - 09:49
п

Веслярі-академісти з Кам’янського завоювали три “золота” на Чемпіонаті Дніпропетровщини, повідомляє kamyanske.com.ua.

16 червня у Дніпрі проходив Чемпіонат Дніпропетровщини з веслування академічного серед юніорів. Кам’янське на цих змаганнях представили 11 вихованців ДЮСШ№1, тренерів Наталії Губи, Наталії Опенчук, В’ячеслава Стефашина та Євгена Крохмаля.

По результатам змагань, наші спортсмени тричі підіймалися на найвищу ступень п’єдесталу пошани. Веслярі здобули золоті нагороди у екіпажах – чоловічої двійки (2-) (Марк Гайдар/Богдан Таран) та четвірки (4-) (Єгор Куницький/Андрій Біленко/Владислав Собаченко/Павло Лошкін), а також жіночої четвірки (4-) (Софія Костогриз/Ксенія Лісняк/Анастасія Коровушкіна/Дарина Семенюк).

Тренер Наталія Губа зазначила, що, не дивлячись на індивідуальні помилки, у цілому задоволена результатом спортсменів. Та сказала, що ще є над чим працювати.

– Веслування академічне – це командний вид спорту, тут треба бути єдиним механізмом зі своїми колегами та напарниками у човні, – відмитила Н.Губа. –  Попереду нас чекає ще багато роботи. Незабаром ми вирушаємо на Чемпіонат України, який відбудеться у Києві. Дякуємо від батьківського комітету, тренерського колективу та наших дітей нашим Збройним Силам України за можливість жити та працювати, меру міста та його команді за підтримку наших юних спортсменів та щиру любов до спорту.

Євген Крохмаль також розповів, що задоволений виступом і відмитив спортсменок Софію та Анастасія, які у екіпажі двійки, будучи молодшими на декілька років за суперниць посіли четверте місце. Це непоганий результат на найближчу перспективу, зазначив Є.Крохмаль.

Зображення видалено.