Вихованки кам’янської ДЮСШ№2 стартували з перемоги на чемпіонаті України з волейболу

Надіслав: ilona , дата: пт, 10/27/2023 - 18:28
п

27 жовтня у Кам’янському стартував чемпіонат України з волейболу “Дитяча ліга” серед дівчат 2007 року народження, повідомляє kamyanske.com.ua

У змаганнях беруть участь 5 волейбольних команд: “Дніпро-волей” (Дніпро), ДЮСШ “ОРБІТА”- СПОРТЛІЦЕЙ (Запоріжжя), ДЮСШ№1 (Миколаїв), ВК “Миколаїв” (Миколаїв) та ДЮСШ№2 (Кам’янське).

Протягом трьох днів вони будуть змагатися за перемогу у першому турі.

Перед початком першої гри відбувся урочистий парад відкриття змагань, на якому були присутні почесні гості: начальник управління молоді та спорту Едуард Коряк, президент Кам’янської федерації волейболу Тетяна Борис, директор ДЮСШ№2 Євген Оніпко та тренери команд.

– Дуже приємно, що наше місто приймає чемпіонат України, – зазначив Е.Коряк. – Бажаю дівчатам хорошої гри та перемог. Ми дякуємо нашим Збройним Силам України, які дають нам можливість у такий важкий час проводити спортивні змагання у нашому місті. А ми на чолі з міським головою Андрієм Білоусовим підтримуємо і будемо надалі підтримувати розвиток спорту у Кам’янському. Зі святом волейболу вас. Спорт за Перемогу!

Першу гру вихованки ДЮСШ№2, підопічні Віталія Серьогіна, відіграли з командою “Дніпро-волей”. У напруженій боротьбі наші дівчата вибороли перемогу і закінчили матч з рахунком 3:0.

Завтра, 28 жовтня, команда ДЮСШ№2 зустрінеться з волейболістками з ДЮСШ “ОРБІТА”- СПОРТЛІЦЕЙ (Запоріжжя) та ДЮСШ№1 (Миколаїв).

Усі ігри можна дивитися онлайн на YouTube каналі Федерації волейболу України.

Усі результати 27 жовтня:

  • “Дніпро-волей” – ВК “Миколаїв” – 0:3
  • ДЮСШ “ОРБІТА”- СПОРТЛІЦЕЙ – ДЮСШ№1 – 3:1
  • ДЮСШ№2 – “Дніпро-волей” – 3:0

л