У Кам’янському змагалися найсильніші пауерліфтери Дніпропетровщини

Надіслав: ilona , дата: вт, 10/10/2023 - 08:43
па

З 7 по 8 жовтня в Кам’янському проходив відкритий чемпіонат міста з пауерліфтингу серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів. Протягом двох днів у спортивному залі ДЮСШ №2 (вул. Колеусівська, 3) свої сили випробовували 80 спортсменів з Дніпра, Кривого рогу, Вільногірська та Межевої.

Про це повідомляє kamyanske.com.ua.

До урочистої церемонії нагородження призерів змагань долучився начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Хочу щиро привітати всіх учасників з вражаючими досягненнями. Нехай ці успіхи будуть лише початком вашого великого спортивного шляху, – наголосив Е. Коряк, – Дякуємо Збройним Силам України! Слава всім, хто бореться заради нашої держави!

Переможниця чемпіонату Вікторія Василенко, яка змагалася у вагової категорії до 57 кг, розповіла, що вона займається пауерліфтінгом вже близько 6 років.

– Насправді спочатку я прийшла до залу з метою покращити свою фізичну форму та скинути зайві кілограми. Там я познайомилася з Оксаною Ведмідь, моєю першою тренеркою, яка й відкрила мені світ пауерліфтингу, – каже дівчина, – Коли в мене з’явилася можливість взяти участь у таких масштабних змаганнях, я вирішила не відмовлятися від цього виклику. Звісно, хотілося порадувати свого наставника Олега Хом’яка, показавши гарні результати.

Додамо, що вихованці кам‘янської ДЮСШ №2, що також взяли участь у чемпіонаті, посіли наступні місця:

  • 1 місце з результатом 375кг у сумі триборства – Владислав Боярінов (вагова категорія до 83кг);
  • 2 місце з результатом 170кг у суммі триборства – Євген Ріпка (2010 р.н., вагова категорія до 49 кг).

Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.Зображення видалено.